SHOPPING CENTRE "CONÈ"

The project

  • Location Conegliano Veneto, Treviso - Italy
  • Studio Studio A.T. e T. Associati
Photo credits: Paolo Lorenzi
Shopping Centre "Conè": Photo 1
buxy---perle buxy---perle

Buxy - Perle

The sizes:

  • 60x120 cm
Discover the collection

Gallery

Shopping Centre "Conè": Photo 3
Shopping Centre "Conè": Photo 4
Shopping Centre "Conè": Photo 5
Shopping Centre "Conè": Photo 6
Shopping Centre "Conè": Photo 7
Shopping Centre "Conè": Photo 8
Shopping Centre "Conè": Photo 9
Shopping Centre "Conè": Photo 10
Shopping Centre "Conè": Photo 11
Shopping Centre "Conè": Photo 12
Shopping Centre "Conè": Photo 13
Shopping Centre "Conè": Photo 14
Shopping Centre "Conè": Photo 15
Shopping Centre "Conè": Photo 16
Shopping Centre "Conè": Photo 17
NUOVE SUPERFICI N.10
Check the magazine dedicated to the project
download

Other projects

}

Follow us on social media

facebook twitter/cottodeste instagram/cottodeste pinterest/cottodeste youtube/cottodeste linkedin/cottodeste

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Please note that this website uses “session cookies” to enhance the internet experience, as well as "cookies analysis" for data analysis and "third party cookies". You can get more details and block all or some of these cookies, on the detailed information link Click here
If you continue with the navigation on this site, it is implied that you express your consent to the use of these cookies.